Saznajte više

O Nama

O nama

Da se naša zemlja nije našla pod sankcijama 90-tih godina Radovan Milovanović, biokozmetičar iz Kraljeva, verovatno bi bio jedan od mnogobrojnih vlasnika kozmetičkih salona i proizvođač preparata za negu kože i lica.

Međutim, nedostatak hemijskih supstanci za spravljanje krema i drugih proizvoda, njihova skupoća, ali i njegova tradicionalna privrženost bilju još od srednje škole, doprineli su da on postane jedinstven biokozmetičar.

NAŠA PRIČA, VAŠA LEPOTA!

Radovan Milovanovic u casopisu magicno bilje
– Sve dotle sam pripremao preparate po školskim recepturama koje sam naučio u Školi za negu lepote u Beogradu, a onda sam počeo da alternativna rešenja tražim u travama. Istraživao sam, eksperimentisao na sebi i najbližima, tražio prirodne konzervanse, čistače organizma, a potom otkrio trave koje otklanjaju i teža kožna oboljenja za koje zvanična medicina nema odgovor.
Radovan Milovanović
Biokozmetičar

Opšte je poznato da su se ljudi od davnina kada su imali neki problem u potrazi za rešenjima su se okretali prirodi i lekovitom bilju oko sebe, koje nam je Bog podario.

Sve livade i pašnjaci, sva brda i planine su apoteke. To neiscrpno bogatstvo prirode i dalje je izazov za istraživače I entuzijaste . Lekovitost bilja nije utvrđena samo vekovnim iskustvom, već je potvrđena i mnogim naučnim i kliničkim istraživanjima.

Korišćenjem nasih proizvoda, znatno ćete preporoditi vaše lice i vratiti mu prirodni sjaj.

Zablistaj ponovo uz kozmetiku Milovanovič, koja se bazira na lekovitom bilju sa našeg podnevlja!

Prelep cvet kantariona
Buket lavandi
Minta
Cvet
Navigacija
×

Korpa